Iz de zile senine – parfumurile florale vor completa perfect orice tinuta

parfumurile florale vor completa perfect orice tinuta

Iz de zile senine – parfumurile florale vor completa perfect orice tinuta

Intotdeauna apreciate si la moda, parfumurile florale vor completa perfect orice tinuta prin senzualitatea, caldura, energia si misterul lor.
Intram in sezonul cald si incepem sa alegem haine mai lejere si parfumuri mai proaspete, adecvate personalitatii fiecaruia. Parfumul nu este doar o combinatie de arome, ci este un sentiment, o stare, o placere sau contrariul. Este o alegere importanta si un parfum trebuie sa ne reprezinte intru totul deoarece memoria olfactiva este de cele mai multe ori mai de durata fata de cea vizuala. Cream amintiri pentru cei din jur, pentru iubiti, parinti, copii, prieteni, colegi. O gradina cu flori, o livada primavara, briza marii, padure de conifere…este alegerea ta unde vrei sa ii poarte imaginatia atunci cand ei inchid ochii si isi amintesc de tine.
Parfumurile florale reprezinta cea mai mare parte a familiei parfumurilor. Exista o multitudine de combinatii ale esentelor de flori. Desi parfumurile florale sunt in cele mai multe cazuri alegerea doamnelor ( Awsaf Alhubb, Huroof al Hub Flora, Fikree wa Roohi), casele de parfumuri pregatesc si pentru domni astfel de formule, adaptate preferintelor barbatesti ( Dar al Shabaab, Ash Yawmik Silver).

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *