Cum comand?

Cum comand?

Pentru a comanda parfumuri arabesti sau creme si lotiuni de corp de pe site-ul https://zafaran.ro aveti la dispozitie urmatoarele optiuni:

  • comanda online prin intermediul site-ului
  • comanda telefonica la numarul: 0727415455

Comanda online

Pentru a comanda online trebuie doar sa alegeti produsul sau produsele dorite si sa le adaugati in cosul de cumparaturi, prin apasarea butonului “Adauga in cos”.

Pentru a finaliza comanda si a trece la pasul urmator, in cosul de cumparaturi apasati pe butonul “Finalizare”

In acest pas, trebuie sa completati datele de facturare si livrare care sunt obligatorii. ATENTIE! Completati corect numarul de telefon pentru a putea confirma comanda si adresa de livrare pentru a calcula corect costul de transport (firmele de curierat rapid si tarifele de transport le puteti vedea in sectiunea Metode de livrare

Dupa ce ati completat datele de facturare si livrare puteti alege una din urmatoarele metode de plata: ramburs, online cu cardul sau transfer bancar. Dupa ce ati selectat metoda de plata apasati pe butonul “Plaseaza comanda”. Daca ati ales plata ramburs sau transfer bancar, comanda intra in asteptare. Daca ati ales plata online cu cardul veti fi redirectionat catre o pagian securizata, unde puteti face plata online.