Livrare

Livrarea catre client a produselor achizitionate este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid cu care Zafaran.ro are incheiat un contract.

Costurile de transport sunt:

– Bucuresti – 15 lei
– Restul oraselor – 15 lei

Comenzile inregistrate de luni pana joi vor fi inmanate curierului in maxim 24h iar termenul de livrare este de 48-72 ore (2-3 zile lucratoare) pentru Bucuresti si 48-96 ore (2 – 4 zile) la nivel national.

Comenzile inregistrate vineri vor fi predate luni curierului, iar termenul de livrare este de 48-72 ore (2-3 zile lucratoare) pentru Bucuresti si 48-96 ore (2 – 4 zile) la nivel national.

Comenzile de sambata si duminica, vor fi predate curierului luni sau marti si vor fi livrate in termen de 24-48 de ore (1 – 2 zile lucratoare) in Bucuresti sau 48-72 ore (2-3 zile) la nivel national de la predarea coletului catre curier.

Acest serviciu este valabil pentru orice produs care se afla in stocul Zafaran.ro.

Firmele de curierat rapid prelucreaza date cu caracter personal ale clientului, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe Zafaran.ro si numai cu respectarea intocmai a politicii de confidentialitate si termeni si conditii.