Parfumuri de top pentru femei – parfumul arăbesc este cea mai bună alegere

parfumul arăbesc este cea mai bună alegere

Parfumuri de top pentru femei – parfumul arăbesc este cea mai bună alegere

Parfumurile reprezintă de mii de ani o parte importantă din cultura arabă. Aici, arabii și persanii petreceau zile întregi călătorind prin lume doar ca să caute cele mai prețioase ingrediente precum șofran sau lemn.

Ingrediente precum moscul, ambra, oudul sau vestitul trandafir de Taif care crește în Arabia Saudită sunt de asemenea importante atunci când vine vorba de parfumuri. De aceea, când vorbim de parfumuri de top, puternice si aromate ne gândim imediat la parfumurile arăbești.

Vestea bună este că arta de a realiza parfumuri este conservată până în zilele noastre în lumea Arabă. Vei sesiza imediat aroma atipică a ingredientelor cheie, de îndată ce o simți în parfumuri arăbești de damă.

Dacă și tu ești îndrăgostită de parfumurile orientale, află că acestea sunt unice în lume pentru mix-ul inedit de ingrediente și caracteristici.

Purtarea acestui tip de parfum îți oferă un boost de încredere și eleganță, dar dacă îl folosești greșit sau în exces, poate deveni deranjant pentru unele persoane din jurul tău.

Așadar, înainte de a cumpăra cel mai bun parfum pentru tine sau cei dragi, trebuie să știi câteva noțiuni de bază:

  • Când alegi parfumul unei doamne, optează pentru note florale sau fructate, cu bază lemnoasă, mosc, vanilie, sau chihlimbar.
  • Parfumurile masculine sunt create pe bază lemnoasă, cu note de oud, piele sau fum, condimente, ierburi sau mirodenii.

Iată cum te poți bucura la maximum de parfumul tău oriental:

  1. Mai puțin înseamnă mai mult: la fel ca orice alt parfum pe care îl aplicați zilnic, este important să aplici cantitatea potrivită de parfum arăbesc Dacă vei aplica mai mult, parfumul va fi un pic excesiv, ascunzându-ți personalitatea.

Mai mult, poate fi un pic incomod atât pentru simțurile tale, cât și pentru persoanele din jurul tău. Dacă porți acest parfum la birou, asigură-te că limitezi folosința la o singura pulverizare.

  1. Alege în funcție de sezon: Toate parfumurile arabe au o anumită variație a aromelor. Această variație este dată de tendințele în schimbare ale parfumurilor și de sezonul în curs. Dacă vrei să miroși uimitor în fiecare sezon cu aceste parfumuri clasice, trebuie să ai unul care să corespundă nevoilor sezonului.

Pentru sezonul de vară, mergi pe notele blânde cu acorduri florale, fructate, citrice. Pentru sezonul de toamnă, puteți încerca arome intense nu foarte dulci, iar pentru sezonul de iarnă încercați amestecurile lemnoase și condimente.

Dacă ai în vedere aceste puncte simple, te vor ajuta enorm în găsirea și utilizarea unui parfum special, care să se potrivească cu tine.

Parfumurile arabe sunt considerate parfumuri ale regalității, așadar sunt potrivite pentru cadouri de nuntă, aniversare, zi de naștere sau zi onomastică.

De ce ar trebui să iei în considerare un parfum cadou?

Atunci când ești confuz în legătură cu ce cadou ar trebui luat, alegerea unui parfum îți poate ușura întotdeauna sarcina, fiind un produs pe care îl utilizează majoritatea persoanelor.

Există o gamă largă de arome pe care le poți alege cu ușurință în funcție de gusturile persoanei. În cazul în care nu ești sigur ce îi place, poți cumpăra un parfum care are note proaspete citrice sau florale, deoarece sunt iubite de toată lumea și potrivite pentru orice ocazie și dispoziție.

Rămâne în memorie: vor uita de orice cadou, dar să uite un parfum fabulos? Iese din discuție. Parfumul este cea mai bună formă de amintire, care rămâne în mintea unei persoane mult timp. Ori de câte ori vor mirosi parfumul, își vor aminti de dragostea ta și de momentele pe care le-ați petrecut împreună.

Spre deosebire de alte cadouri, parfumul este ceva ce poate fi oferit cu orice ocazie și dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să-l găsești pe cel potrivit vârstei, gusturilor și sezonului în care vă aflați.

În concluzie, parfumurile arăbești sunt pe cât de unice, pe atât de îndrăgite. Fie că îți dorești să ai propriul parfum cu care să întorci priviri sau vrei să dăruiești un cadou inedit, alege variantele arăbești disponibile atât pentru damă cât și pentru bărbați.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii sau recomandări, ne poți contacta la 0727415455 sau la comenzi@zafaran.ro.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *