Cât de bine ar trebui să miroasă un bărbat?

parfumuri pentru barbati

Cât de bine ar trebui să miroasă un bărbat?

Te-ai întrebat vreodată dacă bărbații care folosesc parfumuri par mai sexy pentru femei? Potrivit unui sondaj realizat în Australia, femeile sunt cu adevărat atrase de bărbații care trec pe lângă ele și care poartă cu ei orice fel de parfum sau de colonie, chiar dacă nu sunt atât de arătoși.

În mintea femeii se creează și imaginea că un asemenea tip are grijă de aspectul său, și astfel, că este în general un indivd mai bine ”pus la punct” și în alte aspecte.

Așa cum am menționat, bărbații care folosesc bine parfum sunt de obicei mai organizați, au grijă de aspectul lor și acordă o atenție sporită calității vieții personale.

Bărbații care știu cu adevărat să aleagă și să potrivească un parfum, se gândesc bine înainte de a face o achiziție. Pentru că, la fel ca femeile, bărbații au, de asemenea, o gamă largă de mărci diferite din care să aleagă. Mai mult, multe mărci au chiar și mai multe ediții ale aceluiași parfum – lărgind astfel gama de opțiuni.

De ce ar folosi parfumuri un bărbat?

Parfumurile au personalitate și spun o poveste – povestea ta. Un bărbat va alege un parfum confortabil pentru el, și această alegere este adesea o reflectare a experienței sale, precum și a personalității sale.

Suntem atrași în mod natural de mirosurile pe care le recunoaștem în amintirile noastre și cu care ne simțim familiarizați. La urma urmei, nu este nimic mai intens decât un tip care poartă un miros ademenitor.

Ne vom adresa în continuare unei zone foarte puțin explorate în partea noastra a Europei – aromele orientale.

Cu ce ar trebui să începem? În primul rând, notîm că atunci când vine vorba de parfumuri arabești pentru bărbați, chiar avem de unde alege!

Și acum haideți să explorăm împreună. Iată câteva exemple de note ale parfumurilor bărbătești pentru a-l putea alege mai ușor pe cel care se potrivește stilului tău.

Tipurile de note ale parfumurilor pentru barbați

Ce vrem noi să prezentăm aici? Simplu: o paralelă între fiecare categorie mare de note de parfum, și tipologia uzuală a barbaților care le preferă. De ce? Simplu – pentru ca la simpla trecere printr-o încăpere, o data ce va este simțit parfumul – acela va fi modul în care veți fi percepuți de către cei pe lângă care ați trecut.

Parfumurile CITRICE

parfum barbatiCitricele nu se limitează doar la portocale și lămâi, ele conțin și note variate de fructe de pădure, fructe tropicale și flori. Tipii care iubesc citricele sunt susceptibili a fi sportivi și atletici, deoarece parfumurile curate și proaspete completează stilul lor de viață activ.

Aceștia sunt sufletul petrecerii și iubesc să fie în centrul atenției.  Au un simț atractiv al umorului, cu o abordare prietenoasă. Vor fi întotdeauna compania ta distractivă și energică!

Parfumurile NAUTICE

Mirosurile nautice sau marine, așa cum se numesc în mod popular, sunt parfumuri minimaliste simple care te duc spre adâncurile oceanului și înapoi, într-un singur parfum.

Notele ozonice și tangul sărat sunt ușoare, răcoritoare și oferă o senzație revigorantă, în aer liber.

Aceste persoane au un stil casual, dar distinct – fără efort, și au o abordare relaxată față de viață.

Parfumurile LEMNOASE

I-am putea numi perfecționiști care depășesc performanțele, dar bărbații înclinați spre parfumurile lemnoase reprezintă un fel de masculinitate solidă și de încredere.

Caracterizate de aromele de lemn de santal, cedru sau de roua proaspătă a pădurii, acestea sunt sofisticate și lustruite, cu un ”coeficient de stil” foarte ridicat.

Pentru el este totul în detalii – fie că este croiala unei jachete sau răsucirea manșetei, până la pantofii care contează cel mai mult. Este un om de importanță și își va face mereu simțită prezența.

Parfumurile AROMATICE

Acesta este genul senzual și creativ, a cărui alegere a parfumului pare foarte simplă, dar este destul de complexă, cu o mulțime de note răcoritoare și înălțătoare.

Sunt în mod tradițional erbacee, dar pot avea o latură foarte modernă, variind de la gusturi de ciocolată și vanilie, până la cafea și rășini, amestecate cu note picante și dulci de salvie, rozmarin, chimen sau lavandă.

Există ceva în legătură cu acest gen, deoarece imaginea lor pare obținută fără efort. El este un rătăcitor cu sufletul la gură care vă va duce în locuri noi, merteu cu dorința de a explora.

Ține minte – nu este vorba doar ceea despre ce parfum folosești, ci și de cât de mult folosești. Ca întotdeauna, mergi după principiul ”less is more” – adică nu exagera!

Te invităm să intri mai adânc în cotloanele bine alese alșe acestui site, pentru a-ți alege parfumul potrivit!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *