Parfumuri de top – cum te poți distinge în orice încăpere

parfumuri de top

Parfumuri de top – cum te poți distinge în orice încăpere

Când lunile călduroase de vară se apropie de sfârșit, iar perioada de toamnă, unde este mai răcoare, începe să își facă simțită prezența, putem face trecerea către un parfum mai intens, așa cum sunt parfumurile arăbești pentru sezonul toamnă – iarnă.

Ingredientele principale – șofranul și lemnul – care dau notele principale în diverse tipuri de parfum, au fost și sunt folosite de mii de ani. Mai ales în cultura Orientului Mijlociu, persanii și arabii călătoreau mult în căutarea acestor ingrediente, pentru a crea unele din cele mai bune parfumuri din lume.

Parfumurile arăbești nu sunt doar intense, iar bărbații care doresc să miroasă fresh, pot opta pentru un parfum care pe baze de bergamotă, mandarină și piper, pentru notele de top. Notele de mijloc pot fi din patchouli, vetiver, levănțică și geranium, iar notele de bază să fie formate din chihlimbar și mosc alb.

Sillage-ul, adică persistența unui parfum, poate să fie de o zi întreagă sau minimum 4-6 ore, în funcție de pH-ul fiecărei persoane și de câte ori utilizăm parfumul într-o zi.

Parfumurile acestea pot fi considerate parfumuri de nișă – aceste parfumuri sunt unice în lume, au o notă exotică și poartă o parte dintr-o cultura cu tradiții vechi de mii de ani.

Cum purtăm un parfum arăbesc?

Parfumurile arăbești sunt recunoscute pentru cât de intens și luxuriant miros.

Spre deosebire de celelalte parfumuri create în lume, trebuie să știi următoarele tips & tricks înainte să te dai cu un astfel de parfum:

  1. Cumpăra-l cu încredere – aici avem doar parfumuri originale, de calitate.
  2. Testează parfumul prima dată, cu o singură pulverizare de parfum, și verifică cât de puternic miroase. Dacă nu este suficient, poți experimenta număarul de pulverizări până găsești punctul perfect.
  3. Majoritatea persoanelor se dau cu parfum doar după ce s-au îmbrăcat. Pentru un miros de lungă durată, poți încerca să te dai cu parfum pe piele după ce ai ieșit din duș, înainte de a te îmbrăca.
  4. Nu te limita la un singur tip de parfum. Corpul se va obișnui cu acest miros și îl va asimila. De aceea, după o perioadă de timp, tu nu vei mai simți parfumul la fel de puternic. Parfumul nu își pierde din intensitate, tu te obișnuiești cu el, iar corpul îl va prelua, scăzându-i din putere. De aceea, pentru a evita această ”obișnuire”, cumpără-ți mai multe tipuri de parfumuri pe care să le alternezi la 2-3 zile, pentru a nu lăsa propriul simî olfactiv să se obișnuiască cu acestea.
  5. Locul unde depozitezi parfumurile contează foarte mult. Parfumurile își pierd din intensitate dacă stau în bătaia directă a soarelui sau în locuri calde și umede pentru mult timp. Parfumurile trebuie păstrate în locuri răcoroase, unde umiditatea în exces nu este prezentă, pentru a putea să te bucuri de ele pentru cât mai mult timp.

Parfumul oriental – un cadoul ideal!

Parfumurile de nișă sunt considerate drept cadouri ideale, care pot fi oferite atunci când o aniversare sau un alt eveniment urmează să aibă loc.

Dacă nu ești sigur de preferințele în materie de parfum ale persoanei pentru care dorești să faci cadoul, poți merge la sigur, cu un parfum care are note proaspete de citrice, acesta având un miros plăcut și fresh.

Parfumurile bărbătești arăbești pot fi purtate în fiecare zi, iar acestea reprezintă cadouri unice. În antichitate, aceste parfumuri erau exclusiviste, doar regalitatea orientală se bucura de cele mai exotice parfumuri arăbești. Acum te poți bucura și tu de un miros cu iz oriental, misterios sau fresh, în funcție de personalitatea ta!

Dacă îți dorești să îți faci singur un cadou, sau vrei să faci un cadou persoanei iubite ori prietenilor, ai la dispoziție o gamă variată de parfumuri speciale. Dacă ai nevoie de mai multe detalii, ne poți contacta la 0727415455 sau la comenzi@zafaran.ro.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *