Cat timp rezista un parfum?

parfumuri orientale

Cat timp rezista un parfum?

Unii experti din industria parfumurilor sustin ca parfumurile ar trebui inlocuite in fiecare an. Insa, pastrate in mod corespunzator, acestea pot dura mai multi ani.

In general, un parfum are termen de valabilitate 36 luni de la deschidere (trebuie sa verificati informatia pe ambalajul produsului; unele pot avea un termen mai scurt, care depinde de recomandarea producatorului).

Insa, pentru a ajuta la mentinerea calitatii parfumului, este necesara o depozitare corespunzatoare. Acest lucru inseamna sa le ferim de caldura si lumina (un dulap intunecos, o camera ferita de soare sau o cutie inchisa sunt ideale). Pentru a pastra proprietatile parfumului, trebuie evitat contactul cu aerul. Sticlele care permit contactul parfumului cu aerul, ori de cate ori sunt deschise, pot reduce calitatea parfumului in timp, ceea ce reprezinta o problema.

In general, toate parfumurile din comert sunt ambalate in sticlute cu pulverizator, insa, in cazul in care acesta nu este prezent, pentru utilizarea frecventa este indicat sa mutati continutul intr-un recipient mai mic, cu atomizor.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *