Filter

Parfumuri arăbești dulci – cui se adresează și de ce nu ar trebui să îți lipsească

Parfumul poate să devină semnătura ta personală, de aceea, acesta trebuie ales în funcție de gusturile tale, dar și de anumite criterii cum ar fi anotimpul. De exemplu, există parfumuri speciale pentru iarnă sau vară, deoarece acestea au caracteristici și mirosuri diferite, cum ar fi parfumuri dulci.

Vara, parfumul se evaporă mai rapid, iar puterea acestuia va fi amplificată de căldură, spre deosebire de perioada rece a anului, unde efectul este invers. Iarna, parfumul este păstrat pe piele și haine mai mult timp, datorită aerului rece și este recomandat să folosim parfumuri mai intense.

Primăvara și toamna sunt considerate anotimpuri ”neutre” când putem purta orice parfum dorim, atât timp cât ținem cont de temperatura de afară, cum ar fi parfumurile arăbești dulci.

Cele mai apreciate parfumuri dulci

Vivarea este o gamă de parfumuri arăbești de damă dulci frumos realizate, create cu detalii rafinate și fabricate cu atenție la perfecțiune.

Toate produsele Vivarea sunt create într-un mod care să satisfacă întotdeauna clienții, cu parfumuri dulci damă, impecabile și o calitate excelentă a ambalajului.

Vivarea se asigură că urmărește ultimele tendințe ale pieței și le încorporează în diferite produse, astfel încât să rămână relevanți pentru clienții de toate tipurile. Fiecare parfum se potrivește unui tip de personalitate, așadar te invităm să-l descoperi pe cel potrivit pentru tine, mai ales printre categoria parfumuri dulci femei!

Le Paon Vivarea este creat de casa de parfumuri Emper și  a fost lansat în 2017. Puternic și senzual, bogat dar fresh, acest parfum îmbină aromele florale și fructate, având un miros dulce și ușor condimentat, este printre cele mai apreciate parfumuri arăbești dulci. Este un parfum unic, un simbol al senzualității, feminității și erotismului bogat, plin de nuanțe, al unei femei.

Esență lasă un miros persistent, care poate dura între 6 – 12 ore, în funcție de pH-ul pielii purtătorului. Dincolo de faptul că are o compoziție care are la baza note ce au cucerit Occidentul, un plus îl reprezintă și designul elegant al sticluței, fiind concepută pentru doamnele distinse, care apreciază rafinamentul și apreciază parfumuri dulci.

Esența de parfum persistă destul de mult pe piele, așa că nu necesită mai multe aplicări. Cantitatea de produs este generoasă, 100 ml, parfumul putând fi folosit o perioadă mai lungă de timp.