Filter

Categoria olfactive: Parfumuri fresh:

Universul parfumurilor poate fi divizat pe categorii sau ”familii” de parfumuri. De aceea, când vorbim de parfumuri, putem spune că avem categorii de parfumuri ”fresh”, ”spicy”, ”dulci” etc. Deoarece aceste nume pot crea mici confuzii, pentru că nu știm exact ce ingrediente conțin parfumurile. Mai jos, am explicat pe larg ce înseamnă categoria de parfum ”fresh”.

”Familiile” de parfumuri sunt niște clasificări folosite în industria parfumului de zeci de ani. Ele au rolul de a grupa mai multe parfumuri care miros ori au în componență note și elemente asemănătoare. Vorbim, astfel, despre un limbaj comun care poate fi înțeles de cât mai multe persoane.

Parfumurile fresh bărbați care intră în această categorie sunt întâlnite drept parfumuri eau de toilette sau cologne. În general, aceste parfumuri fresh sunt folosite vara, și pot crea, prin buchetul lor de arome, amintirea unei zile la mare sau un miros răcoritor, plăcut, care te va ajuta să faci față unei zile călduroase.

Cauți parfumuri arăbești fresh pentru femei? Iată recomandările noastre!

Parfumurile fresh îți vor da energie, te vei simți înălțător, răcoritor, pentru că miroase foarte bine, nefiind înnecăcios. În general, este compus din note care au la bază lămâie, bergamotă, portocală, grapefruit, mandarine etc.

Aceste note pot fi denumite și note hesperidice, de la ”hesperide”, adică nimfele care locuiau într-o grădină frumoasă, situată în Munții Arcadiei (Grecia) sau, în alte legende, la extrema vestică a Mării Mediteraneene, lângă Mt. Atlas (de aceea sunt considerate uneori ca fiind fiicele lui Atlas).

Nu doar atât, parfumurile fresh de damă te vor putea revigora cu un boost de energie și voie bună (spre deosebire de un parfum înecăcios care îți poate provoca dureri de cap, dacă îl folosești într-o zi toridă).

Dacă ai nevoie de un parfum nou care să îți fie companionul perfect pe timp de vară, atunci sigur vei găsi ceva pe placul tău în secțiunea parfumuri fresh femei Vivarea (sau – dacă tot faci cumpărături, gândește=te si la el: parfumuri fresh bărbătești Emper).