Filter

Parfumuri lemnoase – ce sunt și cui se adresează?

În parfumuri lemnoase simțim tonuri de bază din Lemn de santal cald, cedru uscat și vetiver, stejar, pinul luxuriant și alte conifere, precum și lemn exotic, rășini parfumate lemnoase și paciuli parfumat.

Practic, în parfumuri lemnoase veți simți mirosurile naturale ale copacilor, acorduri uscate calde și chiar mirosul specific al lemnului ars, aroma scoarței de copac și a rădăcinilor bogate.

Categoria de parfumuri lemnoase este probabil cea mai populară categorie de parfumuri pentru bărbați, se extinde încet chiar și în rândul celor pentru femei. Bărbații iubesc pentru parfumul lor elegant și capacitatea de a crea o aură masculină încrezătoare și dominantă.

Interesant este faptul că, deși au trecut atâtea secole, aceste parfumuri lemnoase orientale nu s-au modificat foarte mult, acestea fiind create cu aproape aceleași ingrediente ca în trecut. Ce s-a schimbat totuși este faptul că acum putem să ne bucurăm și noi de aceste parfumuri, acestea nemaifiind atât de exclusiviste și adresate doar persoanele înstărite din orient – India și Arabia – de unde aceste mirosuri sunt originare.