Filter

Cunoscut pentru gama sa fascinantă de parfumuri, Emper este destul de nou în lumea parfumurilor. Cu grupul său dinamic de designeri și parfumieri, Emper a reușit să-și facă un nume în industrie într-un interval foarte scurt de timp. Brandul crede că toată lumea ar trebui să aibă un parfum potrivit personalității sale.

Ei înțeleg valoarea parfumului în îngrijirea de zi cu zi. Când porți parfum, acesta reflectă personalitatea ta. Toată lumea ar trebui să-și poată aminti de tine chiar și atunci când nu ești prezent, doar după parfum. Lăsați oamenii să se întrebe ce parfum purtați astăzi încercând parfumuri Emper!

Parfumierii și designerii lucrează împreună pentru crearea unei opere de artă fabuloase – parfumul tău. Fiecare sticlă din gama Emper parfumuri este creată cu multă grijă și atenție. Designeri cu experiență lucrează zi și noapte în proiectarea și crearea acelor sticle uimitoare pentru parfumuri Emper. Puteți să le așezați pe sertarele de birou, comode sau să le poziționați pe birou.

Aceste sticle sunt umplute cu opera de artă aromatică a lui Emper, creată de parfumieri experimentați. După ani de antrenament și cercetare, ei creează aceste parfumuri folosind ingrediente de calitate superioară.

Parfumierii Emper vizitează diferite țări din întreaga lume, alegând ingrediente fine pentru a vă oferi un parfum rafinat. Emper parfumuri durează foarte mult din acest motiv. Le puteți pulveriza imediat după ce ați făcut baie, permițând moleculelor de parfum să fie absorbite în mod corespunzător de piele.

Există o gamă rafinată de parfumuri disponibile la Emper pentru bărbați și femei – una dintre ele fiind gama de parfumuri Al Fares by Emper.

Spre exemplu, Malikat al Sohra Al Fares by Emper este un parfum arăbesc de dama, surprinzator de feminin, suav și discret.

Notele de vârf reprezentate de cuișoare, note verzi, tuberoză se împletesc armonios cu notele de mijloc întruchipate de iasomie și dau o nuanță de eleganță.

La baza stau notele tradițional orientale: seducătorul mosc îmbălsămat cu misteriosul chihlimbar, ce dezvăluie un caracter afrodisiac, ce te ademenește prin farmecul său. Are o cantitate de 100 ml și face parte din categoria olfactivă Oriental Floral.